En sælgers liv

Fredag den 8. marts var Christian Carstensen på Selmersbo til brunch. Christian fortalte om sit meget begivenhedsrige liv. Christian havde meget på hjerte, og det følgende er ganske få nedslagspunkter fra Christians beretning.
 
Det hele startede for Christian i Bredgade i København, hvor han blev taget med tang. Ifølge Christian blev Christians far så forskrækket over synet af den nyfødte, at han døde, mens Christian var lille. 
 
Christian stod som lille på gaden i København, og Kong Christian den 10. kom ridende forbi. Kongen hilste på Christian, og de fik en lille passiar. Dette gentog sig,
 
I mellemskolen kom Christian til at klage over en lærer, der var lidt for sadistisk og uretfærdig. Men da Christian kun havde mådelig i karakter, blev han ret prompte bortvist.
 
I 1958 aftjente Christian sin værnepligt på Høvelte Kaserne i telegraftropperne. Her kom Inge og Steen Hegeler. Det var ikke kedeligt.
 
Så gik turen til Grønland, hvor Christian arbejdede i mange år. Der var artige og dramatiske beretninger om flyveture med piloter af meget forskellig støbning,
 
I mange år arbejdede Christian med hospitalsudstyr og handicapudstyr. Christian kunne også berette om et godt samarbejde med tidligere borgmester Falkensteen. Der blev indrettet et hus med alle moderne plejehjemsfaciliteter.  Det var der mange der gerne ville se, bl.a. den japanske kejser. Japan har en stor plads i Christians hjerte.
 
Tak til Christian for en fantastisk rundtur. Se billeder fra arrangementet nedenfor.
 
 
Selmersbo | Selmersvej 13, 2970 Hørsholm  | Tlf.: 48 49 43 00