Galleri / Quiz på Selmersbo
Quiz - maj 2019
 
Den 14. maj var det quiz tid igen på Selmersbo. Der var mere end 50 deltagere, og det endelige resultat viste, at vidensniveauet var meget højt. Der var mange skarpe hjerner til stede. Vinderholdet bestående af Helle Künzel, Jesper Lauridsen, Lene Hermann og Cito Lemche endte på toppen.
Præmien på de 4 flasker rødvin var velfortjent.
 
Det var sidste quiz inden sommerferien. Næste gang er tirsdag den 27. august. 
 
Quiz - marts 2019
 
Den 26. marts blev der igen afholdt en velbesøgt  quiz på Selmersbo. Susse Hooge havde som sædvanlig kreeret en quiz, der indeholdt spørgsmål i øst og vest. Hvad er mollusker og hvor lang tid er en kylling om at blive ruget ud var noget af det, der blev spurgt om.
 
Det nydannede hold - Firkløveren - med Ellen Tofte Larsen (genganger som vinder - respekt), Ulla Lund, Ulla Barfod og Grethe Thisted vandt snævert med 25 point af 30 mulige. Der var et skarpt forfølger felt, og der var 3 hold, der havde 24 point. Ulideligt spændende !
 
 
Næste og sidste quiz inden sommerferien er den 14. maj.
 
 
Quiz - februar 2019
 
Der blev afholdt en velbesøgt quiz på Selmersbo den 26. februar 2019. Der var mere end 50 deltagere. Spørgsmålene kom vidt omkring, og der blev spurgt til hvornår Tour de France kommer til Danmark og hvor mange farver, der er i regnbuen. Hold Trunte bestående af Gustav Wendt, Allan Thestrup, Ellen Tofte Larsen og Poul Duch vandt suverænt med 27 point foran nr. 2 med 24 point af 30 mulige.
På vinderholdet var en repærsentant for Hørsholm SeniorRådgivning, så man kan trygt henvende sig til SeniorRådgivningen og få svar på alt.
 
Quiz - januar 2019
 
Årets første quiz i januar 2019 blev afholdt på Selmersbo den 29. januar. Der var over 40 deltagere og der var et suverænt vinderhold. Vinderholdet bestod af:
 
Agnes Kamp, Birgit Skov, Øivind Daugaard og Sonja Wellendorff.
 
Det føles som et deja-vu.
Quiz - november 2018
 
Den sidste quiz i 2018 blev afholdt på Selmersbo den 27. november. Der var 3 hold, der havde lige mange rigtige svar. Der måtte 3 dramatiske ekstra runder til, før en vinder kunne kåres.
 
Vinderen blev holdet Birgit S.. Holdet bestod af Birgit S., Sonja Wellendorf, Øjvind Daugård og Agnes Kamp. Se vinderholdet nedenfor,
 
Tak til quiz masteren for sin indsats i 2018. På gensyn i 2019.
Quiz - oktober 2018
 
Der blev afholdt quiz på Selmersbo tirsdag den 30. oktober. Som sædvanligt velbesøgt og endnu engang med nye vindere. Vinderne var Alice, Søren, Ellen og Louise. De glade vindere ses nedenfor.
 
Næste gang, der er quiz, er tirsdag den 27. november - sidste gang i 2018.
Quiz - august 2018
 
Den 28. august 2018 startede anden halvdel af quiz sæsonen på Selmersbo.
 
Der var mange deltagere, og de svære og sjove spørgsmål medvirkede til en god stemning.
 
Der var denne gang igen et nyt vinderhold, som på overbevisende vis distancerede alle de andre hold.
 
Men det vigtigtste er jo at være med - er der nogen, der mener.
 
Næste quiz er tirsdag den 25. september.
Quiz - Marts 2018
 
Den 27. marts 2018 løb årets tredje Quiz af stablen. Der var 3 runder, og temaerne var: Donald Trump, året 2014 samt en rodekasse. Stemningen var som sædvanlig god, og der var rekordmange deltagere. Der var den bedste quiz - nogensinde og alle var ellevilde (bliver vist lidt inspiret af Trump).
 
Der var et nyt vinderhold. De glade vindere var det rigtige "firkløver".
 
Der ønskes en god påske.
 
Næste Quiz er tirsdag den 28. august.
 
Selmersbo | Selmersvej 13, 2970 Hørsholm  | Tlf.: 48 49 43 00